onsdag den 20. maj 2009

Hjemmelavet müsli med ymer



Alle kan lave deres egen müsle, og alle kan lave deres egen müsli præcis som de vil ha' den. Den jeg har lavet her er ikke den sundeste, men til gengæld smager den helt fantastisk. Jeg har taget en portion grovvalsede havregryn, samt mandler og tørrede tranebær. Så har jeg først tørristet det hele i en tykbundet gryde, dette frembringer nogle dejlige aromaer fra især grynene. Dernæst rører man en god del blomsterhonning i, og fordeler müslien på en bradepande der sættes i ovnen på 200 grader indtil den er færdig og lækker gylden (ca. 10 minutter, men hold øje, det går stærkt!)

Server myslien med dejlig ymer og eventuelt med frisk frugt såsom skiveskårne bananer, jordbær eller friske blåbær. Velbekomme!

2 kommentarer:

  1. Mums! Smadder lækkert!

    Venlig hilsen, Lene Andersen

    SvarSlet
  2. Rigtig god müsli. Har netop lavet den og tilføjet ristede græskarkerner, det giver et lækkert touch.

    Peter Nybroe

    SvarSlet